Blender Halden

Blender Halden

Kontorfellesskap i gågaten i Halden

Adresse

Storgata 15

1776 Halden

Åpningstider

Mandag - fredag kl 08:00 - 16:00

Type inngang

Åpen dør eller bemannet inngang i åpningstiden

Fasiliteter

Alle våre kontorer har det meste av det du finner på et vanlig moderne kontor. Her er kanskje noe av det du lurer på.

  • Gratis kaffe
  • Wifi
  • Telefon- og møterom
  • Gateparkering i nærheten
  • Arbeidsro

Praktisk informasjon

Kontorfellesskapet Blender Halden finner du i den hyggelige handlegaten i Halden. Hovedinngangen er åpen mellom kl. 08.30–16.00, og du kan gå rett inn. Du kan bruke Flex-pultene i fellesarealet, men husk å reservere plass så du er sikker på at det er ledig. Om du er på plass før kl. 16 er du velkommen til å bli værende og jobbe også etter stengetid.

Parkering

Det finnes gateparkering i nærheten.

Møterom

Hvis du ønsker møterom må det bookes i ARENA by Schage sin app hvor du logger deg inn som gjest. I appen får full oversikt over møterom samt at man kan kjøpe mat i kantinen om ønskelig. Møterommene reserveres mot et tillegg med betaling i appen.

Wifi

Nettverksnavn: BLENDER

Passord: storgata15

Kontakt Blender Halden

Trenger du hjelp? Eller har du spørsmål eller tilbakemeldinger om Blender Halden? Kontakt oss, så hjelper vi deg gjerne.

Om Blender Halden

Blender er et kontorfellesskap med alle fasiliteter du trenger. Det finnes to mindre stillerom der du kan ta telefoner og møter. Hvis du trenger å booke et større møterom kan du kontakte jorgen@thub.no, så vil han hjelpe deg. Blender kan benyttes av både Blenders egne medlemmer og brukere av Nærkontoret fra OBOS. Husk å reservere tid.