Slik fungerer det

Kort forklart hvordan du tar i bruk Nærkontoret.

Slik fungerer det

Finn et nærkontor i nærheten av deg

Vi vil bidra til at du skal slippe å bruke tid på å reise når du ikke må. Da kan du bruke tiden din litt smartere. Derfor flytter vi arbeidsplassen dit folk har valgt å bo og leve. Kortreist og bærekraftig.
Slik fungerer det

Reserver tid

Velg hvilket kontor og hvilken dag du ønsker å være på Nærkontoret. På den måten vet vi hvor mange som er på kontoret og du unngår å komme til et fullt Nærkontor.
Slik fungerer det

Lås opp

For å komme inn på Nærkontorene bruker du enten OBOS-nøkkelen, tilsendt kodelås eller møter en hyggelig resepsjonist der vi er bemannet. Du vil få tilsendt informasjon om hva som gjelder ditt Nærkontor når du reserverer tid.
Slik fungerer det

Bli så lenge du vil i åpningstiden

Du kan velge å være en time, eller en hel arbeidsdag. Hos oss finner du en lun og hjemmekoselig atmosfære, og vi håper du blir lenge. Åpningstidene til ditt Nærkontor finner du på din reservasjon eller på informasjonssiden til det aktuelle kontoret.
Slik fungerer det

Konsentrert arbeidsro

Du finner alt som trengs på en kontorplass: hev/senk-pulter, skjermer, gode stoler, telefon- og møterom, internett og deilig kaffe. Vi lover også at det er fritt for tørkestativ, husdyr og andre distraksjoner du kanskje opplever på hjemmekontoret.
Slik fungerer det

Raskt internett og god kaffe

Hos Nærkontoret kobler du deg enkelt på det trådløse nettverket. Gratis kaffe har vi også.
Slik fungerer det

Er det noe som mangler?

De fleste Nærkontorene er selvbetjente, men trenger du hjelp kan du ringe oss på 982 56 052 eller sende oss en e-post på naerkontor@obos.no

Klar til å prøve?

Har bedriften din avtale med Nærkontoret? Da er det bare å sette i gang.