Hopp til innhold
Nærkontoret sin logo

Trivselsregler på Nærkontoret

Nærkontoret er kontoret du har midt mellom hjemmekontor og hovedkontor. Dette stedet deler du med andre nærkontor-entusiaster, og det er derfor viktig at vi passer godt på det.

Vær et forbilde

Vi setter skikkelig pris på om du viser deg fra din beste side når du er på besøk. Hold arbeidsplassen din ryddig, ha personlige saker ved din egen plass - ikke rundt omkring i lokalet og vi regner selvsagt med at du rydder fint opp når du går

Vis hensyn

Det er mange som er innom nærkontoret. Ta derfor en liten titt rundt deg og vis hensyn til de du deler Nærkontoret med. Husk innestemme og godt humør. Og akkurat som på kino ber vi deg skru av lyden på telefonen og datamaskinen din.

Bruk hodet

Tenk at Nærkontoret er litt som din vanlige arbeidsplass – bare borte. Ta vare på stedet. Nærkontoret er røykfritt, alkoholfritt og du kan dessverre ikke ha med husdyret ditt. Sykler settes utenfor. Husk at nærkontoret er kun for dem som har egen tilgang.

Møterom og stillebokser

Møterom kan bookes etter du har reservert tid. Stilleboksene brukes for å ta telefoner eller et kort, digitalt møte. Husk å forlate rommet slik du ønsker å finne det.

Ser du noe som er rart eller noe du lurer på?
Ring oss på 938 79 701.